Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
104 Posty

(dziad)
Początkujący
wd31 napisał:
Hei jezdze tu juz 2msc samochodem na pl blachach ktory jest kupiony na żonę i miałem kontrol policji i nie bylo zadnego problemu po prostu oni tu nie maja pojecia co w tych pl dokumentach od auta jest.pozdro

Aaa, to ty jestes wojtek dre..heheh. Wiec mialem racje, ze jestes idiota.
Jak ogarniesz czym sie zajmuje politi a czym toll to wtedy cos napisz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(wd31)
Wiking
idiota to Cię dziadzie zrobił!!!pytał Cię wogóle ktoś frajerze o zdanie ruro bardaszana ile razy mam ci powtarzać ze masz kurwa pompować sanie baranie!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
ivek14 napisał:
numer mam tymczasowy , aktualnie jestem zarejestrowany jako bezrobotny ale za dwa tyg ide do pracy niewiem jeszcze jaka dostane umowe .Wczesniej robilem na rotacji 2 lata mialem umowe na czas nieokreslony .Jak dostane umowe na dluzej to tu kupie auto .
poczytaj o status pendler
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
104 Posty

(dziad)
Początkujący
wd31 napisał:
idiota to Cię dziadzie zrobił!!!pytał Cię wogóle ktoś frajerze o zdanie ruro bardaszana ile razy mam ci powtarzać ze masz kurwa pompować sanie baranie!!!!!

Wojtku dre, Lombroso by cie podawal za wzorzec. Jestes tak niedorzeczny, ze az nie wierze, ze istniejesz. Pusc no jeszcze jakas wiazanke- fajne to.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
policja a toll to dwie różne instytucje.. to fakt , jelsli Krystian twierdzi ze nie mozna jezdzic bez właściciela pojazdu to widac tak jest.. jest tu długo wiec wie co mówi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
Ten Dziad to prawnikiem agent Toll,a. Gada przeciwko Polakom, gdy te grupie Norwegi czytać nie umiejo kwitów na bryke. I te Lombroso - to jakiś dopalacz,co nie?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok